Medicinski center Iatros

Predstavitev

Znanje in zavzetost za zadovoljstvo bolnikov

Medicinski center Iatros je bil ustanovljen leta 1994 in se je do danes uveljavil kot vrhunska zdravstvena, raziskovalna in izobraževalna ustanova na področju proktologije. Ukvarjamo se z zdravljenjem bolezni zadnjega črevesa in danke. Poleg tega že vrsto let operiramo tudi dimeljske kile ter opravljamo male kirurške posege.

Od vsega začetka delujemo po principu dnevne bolnišnice. To pomeni, da so bolniki operirani in odpuščeni isti dan, tako da lahko zdravljenje nadaljujejo v udobju domače oskrbe. Strokovnost in predanost našega osebja, individualni pristop ter vrhunska opremljenost, so temelji za naše uspešno delo in zadovoljstvo bolnikov. Da bi se pacienti pri nas še bolje počutili, smo našo dejavnost pred kratkim razširili v nove prostore.

Za našo dejavnost imamo koncesijo in smo s tem del javne zdravstvene mreže, sprejemamo pa tudi samoplačnike.

Svojo kakovost med drugim že vrsto let potrjujemo z mednarodno AC akreditacijo. Pridobili smo jo na podlagi izpolnjevanja standardov odličnosti v kakovosti zdravstvene obravnave. Akreditacijo smo v začetku leta 2018 uspešno obnovili ter nadgradili. Tako smo sedaj ponosni nosilci diamantnega priznanja kakovosti.