Medicinski center Iatros

Zasebnost in piškotki

Pošiljanje sporočil in vaša zasebnost

Če nam hočete poslati sporočilo, nam boste morali zaupati svoj elektronski naslov.

Vaš elektronski naslov bomo uporabili samo za osebno komunikacijo z vami. Vašega elektronskega naslova ne bomo dodali na naš seznam za pošiljanje avtomatske pošte. Na vaš naslov ne bomo pošiljali neželjenih elektronskih sporočil, marketinških ponudb in podobnih sporočil.

Vaših osebnih podatkov  in vsebine sporočil ne bomo posredovali tretjim osebam.

Naročanje na preglede in vaša zasebnost

Če se boste naročili na samoplačniški pregled, nam boste morali posredovati naslednje osebne podatke:

  • ime
  • priimek
  • telefon
  • datum rojstva
  • elektronski anslov
  • naslov stalnega prebivačišča

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (oddaja povpraševanja, rezervacije) oz. zahtevane storitve.

Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

Vaših podatkov ne bomo  masovno obdelovali in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Na vaš naslov ne bomo pošiljali neželjenih elektronskih sporočil, marketinških ponudb in podobnih sporočil.

Varstvo osebnih podatkov

Osebne podatke obdelujemo in varujemo v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov 2016/679 in Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Uradni list RS, št. 94/07. Z osebnimi podatki ravnamo z največjo skrbnostjo, upoštevamo veljavno zakonodajo in najvišje standarde njihove obdelave.

Hramba podatkov

Vse informacije so hranjene in omejene za uporabo, samo zaposleni, ki potrebujejo  informacije za opravljanje določenega dela, imajo vpogled v osebne informacije pacientov ali obiskovalcev spletnih strani. Vsi naši zaposleni so obveščeni o varnosti in zasebnosti osebnih podatkov.

Obdobje obdelave osebnih podatkov

Osebne podatke obdelujemo do izpolnitve namena, za katerega so bili zbrani, oz. do preklica vaše privolitve. To pa ne velja za osebne podatke, ki smo jih dolžni hraniti glede na predpise drugih zakonov.

Lahko zahtevate vpogled, popravek, dopolnitev, omejitev obdelave, izbris, prepis in prenos vaših osebnih podatkov. Kadarkoli lahko zahtevate, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo obdelovati vaše osebne podatke in vas o tem v nadaljnjih 5 dneh obvestimo na naše stroške. To pa ne velja za osebne podatke, ki smo jih dolžni hraniti glede na predpise drugih zakonov.

Podatki so del vaše redne zdravstvene dokumentacije in se hranijo enako dolgo kot vaša zdravstvena dokumentacija, podatki v čakalnem seznamu pa v skladu z Zakonom o pacientovih pravicah pet let od izvedbe zdravstvene storitve oziroma črtanja s čakalnega seznama. Pravna podlaga za obdelavo vaših podatkov je v Zakonu o pacientovih pravicah in Zakonu o zbirkah podatkov s področja zdravstvenega varstva.

Odgovorna oseba za zasebnost in varstvo osebnih podatkov na kliniki Iatros je Dipl. med. sestra Nataša Bajt Kastelic (natasa.bajt-kastelic@iatros.si)

Pritožbe

Posamezniki imate pravico, da prijavite kršenje varstva osebnih podatkih pri pristojnem nadzornem organu.

Piškotki na spletni strani iatros.si

Ta spletna stran uporablja piškotke.

Nujno potrebni piškotki

Nekateri so funkcionalne narave in skrbijo za nemoteno delovanje spletne strani. S pomočjo teh piškotkov si brskalnik zapomni vaše nastavitve na spletni strani, vključno z nastavitvami piškotkov.

Piškotki tretjih oseb

Spletna stran uporablja tehnologijo za spremljanje obiska in spletno trženje Google tag manager.

Če boste omogočili te piškotke, bomo lahko spremljali vaš obisk. Ker uporabljamo orodja podjetja Google, bodo podatki o obisku strani dosegljivi tudi njim.

Če želite na strani uporabljati Googlove zemljevide, se bodo na vaš računalnik tudi naložili tudi piškotki podjetja Google.

Več o politiki zasebnosti podjetja Google lahko izveste tukaj.

Piškotki, ki jih uporabljamo na spletni strani iatros.si:

Nujni piškotki

ime piškotka namen rok veljavnosti vir
pll_language izbira jezika eno leto iatros.si
skrij_popup skrivanje popup obvestila seja iatros.si
moove_gdpr_popup nastavitve piškotkov eno leto iatros.si

Googlovi piškotki

Pištkotki se namestijo na vašo napravo samo v primeru, če sprejmete piškotke tretjih oseb.

ime piškotka namen rok veljavnosti vir
_ga_72C3SCJS6E google statistika dve leti google.com
_ga_FBF40F7RRY google statistika dve leti google.com
_ga google statistika dve leti google.com
_gcl_au google statistika 6 mesecev google.com

Statistika  obiska strani in vaša zasebnost

Če omogočite piškotke, bomo ob vašem obisku uporabili tudi googlovo analitiko. Tukaj lahko preberete, kako oni obdelujejo podatke o obisku.

Vprašanja

Vsa morebina vprašnja v zvezi z vašimi osebnimi podatki lahko pošljete na info@iatros.si.